39 62 82 16

Velkommen

10% rabat på ordrer over 600 kr.

Handelsbetingelser

Engelsk The Depot er et af landets ældste the-huse, med stolte traditioner helt tilbage til 1924.

Vi handler kun med theer og andre varer af den højeste kvalitet, og lægger meget vægt på at vi i alle henseender behandler kunder, leverandører og varer med den nødvendige omhu og respekt.

Vi går aldrig på kompromis - og det skal du heller ikke.

Vi leverer vores udsøgte theer direkte til din adresse - og husk også at vi meget gerne sender the direkte
til f.eks. dit sommerhus eller din arbejdsplads!

 

Bestilling og betaling

Du kan afgive bestilling på følgende måder:

  1. Her via vores hjemmeside
  2. På email: info@engelskthedepot.dk
  3. På telefon: 39628216
  4. På fax – ring efter vores fax-nummer.

Vi går meget op i den personlige service - også i disse mere morderne internet-tider - og noterer derfor alle individuelle ønsker samt specialblandinger, så du altid er sikker på at få det som du gerne vil have det.

I forbindelse med at vi pakker varer til afsendelse, sikrer vi altid at theer, kaffer o.lign. pakkes ind specielle aroma-sikrede poser, så vi kan være sikre på at der ikke sker tab af smag eller at smagen skulle skifte karakter i forbindelse med transporten.

Alle priser er inkl. moms og er angivet I danske kroner.

Husk at du som kunde har ansvaret for at sikre at din bestillingen og de at den leveringsadresse du afgiver er rigtige - så check evt. gerne en ekstra gang inden ordren afgives.

Forsendelsesgebyr følger Post Danmarks takster og vi tager naturligvis ikke noget for at pakke dine varer.

Ved bestillinger på over 600 kr gives 10% rabat, så det er værd at bemærke.

Hvis du bestiller med leveringsadresse i udlandet, så sender vi så vidt muligt altid til Post Danmarks laveste takster. Husk også at vi automatisk fratrækker momsen på forsendelser der sendes til lande udenfor EU.

 

Vi garanterer fuld tilfredshed – eller pengene tilbage

Engelsk The Depot er en af landets ældste the-handler, og vi lever af at tilbyde theer og tilbehør af absolut højeste kvalitet Vi lægger meget vægt på at have tilfredse kunder, og behandler alle ordrer med den nødvendige omhu og respekt.

Vi går ikke på kompromis, og det skal du heller ikke.

Lever købet ikke op til dine forventninger, så sender du det bare tilbage og får dine penge igen. Det eneste du i givet fald skal betale er portoen på transporten. Du har altid 14 dages fortrydelsesret og 30 dages ombytningsret.

Er en vare beskadiget kan du kontakte os og få en returseddel. Det er altid en god ide at have dit bestillings/varenummer med hvis du sender os en e-mail eller ringer til os.

 

Leveringsbetingelser

Varer bestilt inden kl. 16.00 afsendes same dag, og vil normalt være på din adresse dagen efter hvis det er en adresse I Danmark. På leverancer udenfor Danmark må forventes yderligere 2-6 hverdages leveringstid, afhængigt af hvilket land.

Vi tages forbehold for eventuelle slåfejl, prisændringer, udsolgte varer og leveringsfejl fra Post Danmark eller andre af vores distributører.

Det er muligt at annullere sin ordre ved at kontakte os same dag som ordren er afgivet, inden kl. 16.00.

 

Bestillingsvarer

Det sker yderst sjældent. Men hvis en varer er blevet solgt så hurtigt, at vi pludseligt står med tomt lager, bestiller vi straks mere hjem. Når du bestiller så kvitterer vi med en e-mail, så du ved hvornår du skal forvente at modtage varen – og vi holder dig naturligvis løbende orienteret.

 

Virksomheder

Vi har mange gode erfaringer med at levere til virksomheder, og har flere skræddersyede løsninger til små og mellemstore virksomheder, der gerne vil have the og kaffe af gourmet-kvalitet, til en pris hvor alle kan være med.

Kontakt os meget gerne for at høre om vores særlige virksomhedsordninger og ekstra gode priser, og betalingsmuligheder.

 

Offentlige institutioner

Vi har på samme måde med virksomheder nævnt ovenfor, også mange gode erfaringer som offentlige institutioner, ligesom vi f.eks. også kan håndtere EAN-fakturaer samt andre krav og formalia. Kontakt os endeligt herom.

 

Betaling:

Betaling kan ske med betalingskort – vi modtager både Dankort, Mastercard, Visa, Eurocard, JBC og mange andre – samt som bankoverførsel eller ved fremsendelse af check.

Check sendes til: Engelsk The Depot, Ahlmanns alle 2, 2900 Hellerup.

 

Husk at angive ordrenummer ved bankoverførsel.

 

Tak for besøget – og vi glæder os til at kunne sende en kop the af bedste kvalitet!

 

Med venlig hilsen

Ole Olander,

Engelsk The Depot

Telefon 39628216

CVR 10877148

Ahlmanns Alle 2

2900 Hellerup